Luchthavenvervoer

Hebt u luchthavenvervoer van de regio Gooi & Vechtstreek, Baarn, Amersfoort en Bunschoten naar Schiphol of een ander vliegveld nodig? Onze exclusieve Airport service biedt hierbij uitkomst. Bij City Taxi begint uw reis met een zorgeloze rit. Wij zorgen ervoor dat u comfortabel bij uw bestemming aankomt of vertrekt. U hoort meteen hoeveel het u gaat kosten. Hebt u direct en taxi nodig, of bent u benieuwd naar onze prijzen? Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar.

Luchthavenvervoer: van A naar B

Of u nu vliegt voor plezier of voor zaken, het vervoer regelen naar de luchthaven kan een gepuzzel zijn. Daarnaast kunnen zowel aankomst- en vertrektijden tijdens de ochtend of nachtelijke uren vallen. Bovendien kan het vinden van een parkeerplaats zeer uitdagend zijn en gaat vaak gepaard met een lange wandeling naar de terminal.

  • Met onze luchthavenvervoer service brengen wij u rechtstreeks naar het vliegveld, waar u voor de vertrekterminal uitstapt.
  • Bij uw terugkomst staan wij uiteraard voor u klaar en brengen wij u thuis.
  • Ook als u met meerdere personen reist, kunt bij ons terecht. Wij beschikken over ruime en luxe minibusjes, waarmee wij tot acht personen comfortabel kunnen vervoeren.

Wij zorgen ervoor dat uw vluchtervaring begint en eindigt in een vreedzame en ordelijke wijze.

Extra service

Voor luchthavenvervoer bieden wij extra services. Het ontvangen van gasten kunt u eveneens aan ons overlaten. Wij ontvangen uw gasten op de luchthaven en zorgen ervoor dat zij bij u worden gebracht. Bij eventuele vertragingen hoeft u zich geen zorgen te maken om uw taxirit, want wij houden voor u een oogje in het zeil wat betreft uw aankomsttijd. Wij zorgen ervoor dat u op tijd voor uw vertrek en of aankomst snel en veilig op de luchthaven gebracht of opgehaald wordt.

Luchthavenvervoer tarief

Wij bieden een 24 uur Schiphol taxi service aan. Op deze manier kunnen wij u een zeer aantrekkelijk en vast tarief aanbieden. Voor een taxiritje van of naar luchthaven betaalt u daarom een scherpe prijs. Voor het boeken van een heen- en retoursreis rekenen wij speciale prijzen.
Bent u benieuwd naar onze tarieven?

Taxi nodig?

Meer diensten

BOEK NU EENVOUDIG EEN TAXI

ERVARINGEN

Jij bent heel professioneel en snel. Ik heb je diensten aanbevolen aan al mijn vrienden!

Andy Jonas
Vandaag opgehaald. Op tijd. Een hele leuk gesprek gehad met de chauffeur. Ga zo door. Voor de terugreis heb ik ze ook besteld
Cory Wilson
De taxi bus stond optijd voor de deur en wij hadden retour gekozen en ook terug reis verliep goed ook optijd bij Schiphol om ons op te halen.
Lucia Smit

WHATSAPP

DIRECT CONTACT

OPENINGSTIJDEN

00:00 – 23:59 (!)
7 dagen per week