Zorgvervoer

Nog een exclusieve service van City Taxi is Zorgvervoer. Hebt u een afspraak in het ziekenhuis en bent u niet in de gelegenheid of heeft u simpelweg geen zin om zelf te rijden? Wij halen u voor uw deur op en zetten u voor de ingang van het ziekenhuis af. U kunt eenvoudig online een reservering maken. Hebt u direct een taxi nodig? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt ons altijd bellen.

Op rekening rijden

Onze exclusieve dienst Zorgvervoer biedt ook aan om op rekening te rijden, zodat u de rekening direct naar uw verzekeringsmaatschappij kunt doorsturen. Dit scheelt u een hoop gedoe omdat u geen ingewikkelde procedures hoeft te volgen om toch voordelig en comfortabel te reizen.

Comfortabele rit

Een rit naar het ziekenhuis kan een hele onderneming zijn, zeker als u afhankelijk bent van het openbaar vervoer of als u slecht ter been bent. Wij verzorgen voor u een comfortabele rit naar of van het ziekenhuis. Ons wagenpark is gericht op comfort en onze chauffeurs zijn erop gespitst om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken.

Zorgvervoer tarief

Wij brengen u van A naar B tegen een scherpe prijs.
Bent u benieuwd naar onze tarieven?

Taxi nodig?

Meer diensten

BOEK NU EENVOUDIG EEN TAXI

ERVARINGEN

Vandaag opgehaald. Op tijd. Een hele leuk gesprek gehad met de chauffeur. Ga zo door. Voor de terugreis heb ik ze ook besteld
Cory Wilson

Jij bent heel professioneel en snel. Ik heb je diensten aanbevolen aan al mijn vrienden!

Andy Jonas
De taxi bus stond optijd voor de deur en wij hadden retour gekozen en ook terug reis verliep goed ook optijd bij Schiphol om ons op te halen.
Lucia Smit

WHATSAPP

DIRECT CONTACT

OPENINGSTIJDEN

00:00 – 23:59 (!)
7 dagen per week